2013. április 20.

Dreamcatcher

Szeretnék egy álomfogó tetoválást.
Lehetséges helyek:
  • lapocka
  • váll
  • csukló
  • oldalra a vádlimra
Tumblr_mc29tinqis1qzabkfo1_500_largeHogy miért?
- Mert hiszek benne, hogy őrzik az álmaimat az ártó lelkektől. Ez ilyen voodoosnak hallatszik, meg megszállottnak, de én hiszek benne.
- Az egyik kedvenc könyvemből is ered az ötlet: Böszörményi Gyula: Gergő és az álomfogók.
- Nem utolsó sorban bevallom, imádok álmodni és álmodozni, szerintem ez kicsit a könyv-mániámmal is összefügg, de amikor álmodom, egy saját világban vagyok, ahol minden úgy van ahogy én a naiv elképzeli. A főhős csajnak nincsenek olyan mindennapi gondjai, hogy nőt egy óriási pattanás a homlokára, vagy hogy a haja sikeresen összevissza áll az eső miatt. A pasik akik neki kellenek a végén mindig beleszeretnek, mindene meg van, na és persze imádja az életét. 
205115_312277725544416_853190061_n_largeJó én is imádom a sajátomat a néhány szerencsétlenséggel együtt, de ő egy fokkal jobb nálam, csak épp ugyanúgy néz ki mint én és nem ott lakik ahol én.
Lehet, azt hinni hogy az álmaimban élek, de nem, mert valahogy a kemény valóság mindig visszaránt.
De ez a tetoválás azt jelképezné, hogy mindig van egy menekülő út a valóságból, és ezek az álmaink. Az álmok mindig ott lesznek nekünk, hogy erőt adjanak a nehéz időkben, hogy kitartásra sarkalljanak.. Az álmokban minden lehetséges, és ha teszünk érte a valóságban is lehetségessé válik. Az álmainkban szabadok lehetünk..






"Az álmok csupán azok a képzelgések amikbe ringatjuk magunkat, ha bele fáradtunk a kemény valóságba. Az álmok adják a reményt ahhoz, hogy napról napra felkeljünk és küzdjünk a céljainkért. Az álmok a valóságon túl nyúlva olyan hihetetlen messzeségbe visznek, ahol örökké ott maradnánk, de nem lehet, mert egyszer véget ér és vissza kell térnünk a valóságba." - by: én


Tumblr_mfgym78aao1rrt4zqo1_500_large


1 megjegyzés:

  1. A képzeletnek szerintem nincs más célja, mint megnyugvást és menedéket nyújtani az élet máskülönben elviselhetetlen pillanataiban és helyzeteiben.

    Stephen King

    VálaszTörlés