2014. május 22.

Cím nélküli

Most hogy így erőt vettem magamon és megjelentem. Írni kellene valamit, mert rettenet milyen rég írtam. Szóval akkor most írok. Csak nem tudom mit. Mondjuk, azt hogy vettem egy eszméletlen cuki ruhát Kedden H&M-ben. Eredetileg nadrágot akartam venni, csak hát a skinny jeanseket nem rám találták ki.. Úgyhogy ugrott a tervem. Na mindegy, megbirkózom a problémákkal valahogy.. Ezzel a ruhával szerencsém volt, mert már kinéztem magamnak a honlapon és kivételesen volt a boltban. Csoda. Az a jó benne hogy sok féle outfithez jó. Lehet az Era hasonmással is hordani meg balerinával is csak úgy "magába", és ősszel, vagy akár télen is feltudom venni egy leggingsszel, vagy alá egy -mondjuk fehér- póló és tökély.

Az idei nyarat hatalmas tervezések előzik meg a részünkről, ráadásul ez a nyár merőben más lesz mint a többi. A gyakorlati helyem és az iskola közötti szerződés már valószínűleg valahol félúton van a KLIK és az Ipar Kamara között, vagy fekszik valamelyik asztalon. 2 hét, napi 7 óra munka. Lövésem sincs még mit fogok ott művelni, de egyenlőre izgatott vagyok. Új élmény, Az Élet egy kis szelete. Érdekes lesz, de várom, bár szerintem a véleményem már a 2.-3. nap után meg fog változni, de addig még 2 hét iskola.. Sajnos.. A közmunkás szerződésem holnap jut el az iskolához általam. Lassan az is elintéződik. Nagyjából 2 hét, napi 3-4 óra. Pozitívum: nem kell messze menni, helyben eltudom intézni. Még ha összejön akkor diákmunkára is menni fogok, az körülbelül 4 hét. Mozgalmas nyaram lesz azt hiszem, a hétvégéket délutánokat szeretném a csajokkal, vagy a családdal tölteni. Wahahaha, reszkess Győr. Sok tervem van, bár tudom nagyjából csak a fele fog megvalósulni. De nem baj, akkor is tervezgetek.

Némileg szorít ez a nagyjából 14 nap, amiből 12-n "tanulunk" már csak. Inkább csak imitáljuk. Nem mintha ez zavarna. Az egyetlen problémám az, hogy még van hátra egy vizsgánk ECDL-ből. PowerPoint, ami határozottan könnyű, de azért nem akarom elkiabálni. Számtalanszor maradt el informatika órám, és így itthon kell gyakorolnom, de most ha valamit rosszul csinálok azt honnan tudjam, hogy rossz? Nem mondja meg más hogy hogyan kell.. Na mindegy, holnap lesz informatikám megint úgyhogy talán kiírjuk a vizsga időpontot és már azért se kell aggódnom, hogy nem lesz rá idő. Ja, mert ugye jövőre nem lesz már informatika, de idén meg csak heti egy volt..  Fantasztikus mit ne mondjak. Még egy-két dolgozatot írunk, és kikapunk párat, de már nagyon nem erőltetjük meg magunkat.  Jövőhét Szerdán kompetencia, Pénteken osztálykirándulásra megy az osztály úgyhogy szabadságra megyek. Június 9.-én Pünkösd Hétfő: szünet. Június 13. pedig Szakmai-nap, amin valahova megyünk, vagy előadást hallgatunk. Izgi. De addig még lesz 5 földrajzórám, amin izgulhatok azért, hogy felelek-e vagy sem. Ajh.

Hihetetlen mire képes az unalom. De a hajamat tuti nem tudnám megcsinálni még egyszer ugyanígy. Pedig olyan jó lett. Jellemző, amikor unatkozom és nem megyek sehova akkor tök jól megtudom csinálni a hajamat és a sminkemet, de amikor kéne akkor nem..
Egy kép amin tetszem magamnak.. Haha.
















xoxo.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése