2016. március 29.

Február

Teke meccshegyekkel kezdődött a hónap, mert elindult a tavaszi forduló. Igen télen, de május elsején vége. Fura, mármint nem a forduló kezdete és vége, hanem hogy mennyire az életem részévé vált a teke is. Számon tartom a meccseket, néha idegenbe is megyek a csapattal, ha beférek és persze ha Laci is dob itthon akkor kint ülök és szurkolok. Már amennyire azt szurkolásnak lehet nevezni, de azért szorítok értük mindig. És persze igyekszem segíteni Lacit mindenben. Voltunk emlékversenyen Oroszlányon, és egyben a Megyei Egyéni Bajnokságon is, ahol a drágám 3. helyezéssel tovább jutott a Területire. Úgyhogy irány Sopron! (A márciusi bejegyzésben majd megtudhatjátok hogy sikerült.)
Valentin-nap alkalmából nem csináltunk semmit. Feleslegesnek tartom az egész "ünnepet". Úgy gondolom ez csak a boltok számára előnyös. Szóval semmi ünneplés nem volt, semmi ajándékozgatás. Itthon voltunk együtt és pihentünk, meg bújtunk egész nap.
Február végén jött az idei trainee, most Amerikából. Imádtam, rettenetesen cuki volt és kristálytisztán érthető. Igaz Februárban nem sokat tanított még minket, de hamar megszerettük.
Jártam a hónapban kontrollon is, legközelebb majd Júniusba megyünk csak. Vért vettek, meg beszélgettünk a dokival. Sajnos emeltek a gyógyszeremen de csak a biztonság kedvéért, de ez továbbra sem gátol, mert mellékhatásokat nem tapasztalok a mai napig.
Így vissza gondolva gyorsan eltelt a Február, ami baj is meg nem is. Tavaly ilyenkor már javában stresszeltem az érettségin, most meg néha, ha eszembe jut kicsit aggódok, aztán hamar elfelejtem, de azért majd neki állok kicsit. Az iskoláról nem szeretnék semmit írni, mert úgysem történik semmi jelentős az átlagos napokon. Ha van valami úgyis megírom, de szeretném némileg kiszorítani a blogról az iskola témát. Túl soknak gondolom és feleslegesnek.
Nem egy bő és hosszú bejegyzés meg meg is csúsztam vele, de most ilyen sikeredett. Hamarosan jövök a Márciussal, az már valamivel hosszabb lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése